Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varmrökt röding med indisk jasminrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt het firre!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 150 grader. Dela rödingfilén i 4 bitar. Lägg rödingbitarna i ugnen och värm dem 15-20 minuter.
  2. Koka under tiden jasminriset i saltat vatten enligt beskrivning på paketet. Rosta senapsfröna 1 minut i torr och het stekpanna. När riset är färdigkokt röd du i senapsfrön, jalapeño, ingefära och gurka. Tillsätt yoghurt och salt och vispa noggrant med en gaffel så att riset blir både krämigt och fluffigt.
  3. Servering: Servera indisk jasminrisotto som en bädd för rödingbitarna, ringla lite ginger glaze på dem och strö över koriander och hackade cashewnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.