Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vattenmelonsallad med halloumi

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Väldigt läskande och god en varm sommardag. Myntan gör den lilla touchen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär melonköttet i tärningar. Rosta nötterna i en torr stekpanna och hacka dem sedan grovt. Blanda honung, olivolja, limesaft och -skal i en stor skål, krydda med salt och nymalen svartpeppar. Skiva halloumin och stek till fin färg i olivolja, dela skivorna i munsbitar efter stekningen. Plocka bladen av myntan och strimla dem, spara några toppar till dekoration. Vänd ner melon, nötter, halloumi och mynta i dressingen. Toppa med myntablad och ätliga blommor om du har. Tag några tag med pepparkvarnen över. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.