Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegan Toast

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Detta är en helt vegans variant på en toast liknande Toast Skagen. Den passar som veganskt alternativ i en förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. En skiva formbröd (Skär av kanterna), Rosta lätt i en panna med olivolja. Förbered en röra med en ½ hackad rödlök, 3 msk Sour Supreme, 1 dl Alpro Yofi och 2 msk Caviart. Salta, peppra och dilla efter önskemål.
  2. Dressa formbrödet med lite sallad. Fördela röran rikligt över brödet, håll allt luftigt. Arrangera snyggt med paprika strimlor, gurka, citronfiléer, rödlök samt dillvippa.
  3. Drippa på tallriken en fin balsamvinäger. 2-4 droppar Servera och njut

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ralekhou 14 juni 2013

    Mums, nu vet jag vad jag ska äta till midsommar! :) Jag kan förresten tipsa om att blanda ner lite översaltad quinoa i röran. Tillsammans med dillen ser det både ut som och smakar som fiskrom!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.