Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegansk chili no carne

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Kryddig & mättande helvegetarisk version av chili con carne.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn lök, svamp & färs på medelhög värme. Krydda väl. Tillsätt vatten, låt småkoka en aning. Rör runt. Tillsätt bönor, chili, soja, tomatkross & vitlök. Koka tills färsen sugit åt sig all vätska.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Schnitt 6 december 2009

    Observera att veganer inte kan äta quorn =) Vad finns det för andra alternativ till veganerna?

  • mlij 8 april 2011

    Nej quorn finns det ägg i tyvärr, kanske mjölk också? Det finns torkad soyafärs i en del hälsokostaffärer och andra affärer, för Malmö/Skånebor finns Vegegården som säljer sina torkat soyakött produkter. Hälsans kök hade tidigare vegetarisk färs men numera står det att det kan finnas spår av både ägg och mjölk tror jag. Annars kan man ha bara champinjoner, ingen färs och kanske lägga till lite andra bönor också. Emelie

  • HannasKokbok 12 maj 2011

    Absolut! Coop Forum brukar vara vassa när det gäller att ta in torkade sojaprodukter, för som du säger innehåller quorn ägg.

  • Vegetarianen 4 januari 2013

    Jättegott! Jag hade ingen svamp hemma, men det blev supergott i alla fall!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.