Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegansk kladdkaka

 
Skriv ut

Kladdig och åter kladdig är denna goda veganska kladdkaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj en form och strö över kokosflingor eller ströbröd, fördela jämnt över formens botten och kanter.
  3. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Hacka chokladen och blanda med de torra ingredienserna. Smält margarinet, blanda med sirapen och soja-/havredrycken. Häll över vätskan i bunken med de torra ingredienserna och rör ihop till en jämn smet.
  4. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. När kakan är klar i ugnen, låt den svalna och pudra sedan över florsocker.
  5. Servera kakan gärna med en klick soja-/havregrädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.