Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veganska jordnötskakor

 
Skriv ut

Oemotståndliga kakor med underbar för-, huvud- och eftersmak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregryn, farinsocker, vaniljsocker och sirap. Smält smöret och tillsätt det.
  2. Tryck ut det på en långpanna och grädda i ugnen på 175 grader i 12 minuter. Låt kakan svalna helt.
  3. Smält blockchokladen och blanda den med jordnötssmöret, bre på det på kakan.
  4. Dela kakorna i lagom stora bitar, tänk på att det är en ganska mäktig kaka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.