Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veganska kokos- och bananpannkakor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Pannkakor kan ju vara det bästa som finns och ska vara tillgängligt för alla oavsett vad man har för allergi eller vad man utesluter. Till mina pannkakor har jag kokosflingor samt nötkräm som är baserat på ett RAW-cashewgrädde recept. Det är gott att ha syrliga bär till som bryter av den nötiga smaken.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop ingredienserna och stek i kokosolja. Smeten bör vara något tjockare än vanlig pannkakssmet. Servera med valfritt tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.