Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morots- och broccolilasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färska lasagneplattor, nyttiga grönsaker och keso ger denna vegetariska lasagne milda fina smaker och snabbt går det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Hacka löken fint. Skala och riv morötterna grovt. Fräs löken mjuk i olivolja i en kastrull. Låt morötterna fräsa med några minuter.
  3. Häll i tomatkross och koka ca 15 minuter. Rör ner socker, basilika och crème fraiche. Smaka av med salt. Skär broccolin i skivor.
  4. Varva tomatsås, broccoli, lasagneplattor och keso i en smord ugnsform. Börja med tomatsås och avsluta med tomatsås och keso.
  5. Grädda lasagnen mitt i ugnen ca 30 minuter. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.