Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel vegetarisk lasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En väldigt enkel, nyttig och mycket god lasagne. Perfekt studentmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skiva champinjonerna och hacka auberginenen i centimeterstora bitar. Blanda ihop champinjonerna, auberginen och tomaterna i en kastrull. Koka på svag värme i 5 minuter. Rör ner örtkryddorna och smaka av med salt och peppar. Varva grönsaker med keso och lasagneplattor. Börja och avsluta med grönsakerna. Avsluta med att strö över den rivna osten. Tillaga i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Servera med sallad.
  2. Tips! Auberginen och champinjonerna kan bytas ut mot andra grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jenniharf 27 juli 2009

    Väldigt enkel och god vegetarisk lasagne. Istället för champinjoner och aubergine tog jag 500 g strimlade, frysta rotsaker. Hur enkelt och snabbt som helst - detta kommer jag helt klart att göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.