Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne med äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk lasagne med matig och lite annorlunda fyllning. Läckert och nytänkande!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop mjölet med 2 dl av mjölken i en kastrull till en jämn smet. späd med resten av mjölken tills smeten är utan mjölklumpar. Koka upp under omrörning. Sänk värmen och låt småkoka i några minuter. Krydda och dra av kastrullen från plattan. Tillsätt osten och rör tills den smält.
  2. Fräs quornfärsen i olja. Skär morot i stavar, tärna zucchini och äpple. Hacka löken, vitlöken och chilin. Fräs löken i oljan tillsammans med morotsstavarna. Tillsätt zucchini, äpple, krossade tomater, spenat och créme fraiche. Låt puttra i 5 minuter. Krydda och smaka av.
  3. Sätt ugnen på 225 grader.
  4. Lägg lasagneplattor i botten på en ugnsform. Häll över hälften av färssåsen. Bred på keso och täck med lasagneplattor. Häll över ostsåsen och grädda i 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.