Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxlasagne med spenat, linser och getost

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En jättegod vegetarisk lasagne som jag hittade för ett par år sedan i Risentas "Lilla bönboken". Getosten kan bytas mot feta ost .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär spenatblocket i stora bitar. Blanda med minifraiche, smulad getost, ½ tsk salt, muskot och nymald svartpeppar. Blanda samman krossade tomater, basilikan och 1 tsk salt.
  2. Smörj en lasagneform.
  3. Börja med en bottenskyla tomatkross, täck med lasagneplattor. Bred ut 1/3 av spenatblandningen och 1 dl linser samt en liten skvätt tomatkross. Upprepa två gånger. Avsluta med lasagneplattor och ett rejält lager tomatkross.
  4. Grädda i ugn 225 grader ca 25-30 min. Låt stå och samla smak ca 15 min före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.