Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk Jambalaya

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt i skördetid med billigare grönsaker. Smakrik och mättande. Lite nyttigare också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, purjolök,vitlök, paprikor och äpplen och fräs tillsammans med svamp i oljan. Tillsätt tomatpuré och buljong och låt puttra i 15 min. Red av med mjölet. Tillsätt grädden och kryddorna. Stek ev. banahalvor att dekorera med och strö sist över persiljehacket.
  2. Grädden kan uteslutas veganer eller mjölkintoleranta.
  3. Jag brukar servera Jambalayan med råris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.