Vegetarisk kålpudding

Med många vegetarianer i släkten och bekantskapskretsen har jag lärt mig att uppskatta veg. mat.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: vegetarisk
Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.

Skär kålen i strimlor. Smält smöret och låt kålen mjukna utan att ta färg. Riv morot, hacka lök och svamp. Blanda grönsakerna med riset och tillsätt grädden och ägget.

Krydda med vitlök, paprikapulver, peppar, soja och buljongtärning. Varva röran med kålen i en smord ugnsform. Grädda 40-50 min. Servera med kokt potatis.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

vitkålshuvud, Ris, Svamp, Morot, Gul lök, Ägg, Grädde, Vitlök, Grönsaksbuljongtärning, Paprikapulver, Svartpeppar, Soja, Smör
Visningar:
5227
Sparat:
41

LIKNANDE RECEPT

Kålpudding recept
Mors kålpudding
av UllaC
över 2 månader
Kålpudding ā la
över 2 månader
Kålpudding
av evaldo
över 2 månader
Kålpudding
av MrsC
över 2 månader
Kålpudding
över 2 månader
Godaste kålpudd
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.