Vegetarisk kålpudding

Med många vegetarianer i släkten och bekantskapskretsen har jag lärt mig att uppskatta veg. mat.

Ingredienser

1 litet vitkålshuvud
3 dl kokt ris
200 g svamp
1 morot
1 gul lök
1 ägg
2 msk grädde
1 vitlöksklyfta
1/2 grönsaksbuljongtärning
3 krm paprikapulver
Svartpeppar
Soja
1 msk smör

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
4171
Sparat:
40

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.

Skär kålen i strimlor. Smält smöret och låt kålen mjukna utan att ta färg. Riv morot, hacka lök och svamp. Blanda grönsakerna med riset och tillsätt grädden och ägget.

Krydda med vitlök, paprikapulver, peppar, soja och buljongtärning. Varva röran med kålen i en smord ugnsform. Grädda 40-50 min. Servera med kokt potatis.

LIKNANDE RECEPT

Kålpudding recept
av UllaC
över 2 månader
över 2 månader
av evaldo
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader
över 2 månader
av CiinaC
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.