Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En lyxig vegetarisk lasagne som även köttälskare gillar! Perfekt som bjud- middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader Hacka vitlök och skiva löken tunnt. Stek svampen mjuk och tillsätt spenat, lök och vitlök, buljongtärning och låt steka i några minuter tills spenaten mjuknat.
  2. Ostsås: Låt grädden koka i några minuter. Ta bort från värmen och tillsätt osten. Låt osten smälta. Varva lasagneplattor med spenatfräset och ostsåsen i en form. Inled och avsluta med ostsåsen. Baka i ugn i cirka 45 minuter. Kryddsmör Smält smöret och tillsätt vitlök, citron, mandlar och persilja
  3. Häll kryddsmöret över lasagnen direkt på tallriken
  4. (OBS, Många ostar är salta- var därmed sparsam med att tillsätta salt)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.