Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne med mango chutney

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod! Passar att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Sås 1: Hacka paprikan smått och blanda den tillsammans med keson. Hacka mozzarellan och tillsätt den + oregano.
  3. Tina spenaten i micron och kläm ur vattnet noga sedan. Släng den i kesoblandningen.
  4. Sås 2: Koka upp krossade tomater med grädde, salt och mango chutney. Om du vill kan du ha i lite rivna morötter eller en hackad gul lök, då blir det lite matigare.
  5. Varva sedan såserna mellan lasagneplattorna i en smord gratängform, börja gärna med tomatsåsen.
  6. Toppa med ost och lite mer oregano om du vill.
  7. Kör in i mitten av ugnen, i ungefär 20-25 minuter. När plattorna är mjuka tar du ut formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.