Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne med tomat och spenat

 
Skriv ut

Rårivna morötter är gott att äta till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomatröra: Stek hackad lök i oljan, häll i krossade tomater, pressad vitlök, skivade oliver, tomatpuré och kryddor. Koka ihop.
  2. Spenatbéchamelsås: Smält smör i kastrull, vispa ut mjölet däri, häll i mjölken, lägg i hackad spenat och kryddor. Sjud sakta ihop såsen, vispa i riven ost mot slutet.
  3. Smörj en ugnsform. Varva plattor, tomatröra och sås; börja med sås + plattor, avsluta med sås och strö över lite extra ost på toppen. 200 graders ugn i ca 20-25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.