Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk pastasallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Passar perfekt att göra en stor sats och ställa i kylen. Blir nästan bara bättre om den får stå och dra. Givetvis kan man även variera pastasalladen och ha i sånt man själv tycker är extra gott, varför inte lite grillad kyckling t ex?

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan lagom al dente (ca 8 minuter) med buljongtärningarna i 2 liter vatten. Häll av och låt svalna. Koka haricots verts och broccolin snabbt i lättsaltat vatten (alternativt värm dem i micron) och låt även dem svalna. Skölj burkbönorna i kallt vatten, skär morötterna i tunna stavar, strimla paprikan, skiva löken och tärna fetaosten. Vispa ihop vinäger, olja, oregano och tabasco i en liten skål. Blanda alla ingredienser noga i en stor bunke, salta och peppra efter smak och låt salladen stå i minst 30 minuter för att dra åt sig alla smaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lehikoinen 19 juli 2012

    Jättegott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.