Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetariska biffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra att göra om man har rester av potatismos eller kokt ris i kylskåpet.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg, koka bönorna(eller använd konserv 1 st burk)och mixa dem. Blanda i en bunke: Svalnat bönmix, kalla riset och potatismoset. Vispa mjölk och ägg och låt skorpmjölet svälla i vätskan. Riv morötterna och löken fint och blanda i "färsen" tillsätt det svällda skorpmjölet.Smaksätt med de kryddor man tycker om. Smaka av smeten och se om den är lagom fast för att hålla ihop som biffar. Stek på medelvärme så att de får fin färg.Servera som vanliga köttfärsbiffar med potatismos, sallad och kanske en sötsur sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.