Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetariska enchiladas

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hittade ett underbart recept via Hildas hem (postat 27 sep 2013). Kom ihåg att utnyttja din egna inspiration genom att mixa in egna extra grönsaker till receptet för en ändå bättre upplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Bryn sojafärsen i smör eller olja. Tillsätt löken och låt steka med ett tag. Rör ner tacokryddmixen, de krossade tomaterna, 1 dl av sojayoghurten/crème fraichen samt majskornen. Låt allt bubbla ihop i några minuter. Lägg sedan ut tortillabröden och fördela färsfyllningen på dem. Rulla ihop och lägg ner i en ugnsform. Blanda ihop resterande crème fraiche/sojayoghurt med salsasås och bred över tortillarullarna. Toppa med riven ost och gratinera sedan i ugnen i 10-15 minuter eller tills den börjar få fint med färg. Servera med mycket sallad och grönsaker till!
  2. Guacamole: Dela avokadon och ta ur kärnan. Gröp ur fruktköttet. Lägg fruktköttet i en skål och mixa eller mosa sönder med en gaffel. Addera olivoljan, den finhackade vitlöken och krydda efter behag. Salt och peppar och även lite citron eller kajennpeppar för en distinkt "touch".

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.