Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegolasagne med svarta bönor och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En nyttig lasagne med keso, spenat och bönor

Ingredienser

Instruktioner

Gör en röra på keson, peston och hälften av matlagningsgrädden/kvargen och krydda med örtsalt och peppar. Fräs lök och spenat mjuk i en panna, tillsätt svarta bönor och fräs lite till, häll i resterande matlagningsgrädde/kvarg samt färskosten och blanda ihop. Krydda och salta efter smak. Varva plattor med spenatröra samt pestoröran. Avsluta med pesto/kesoröran och riv lite smakrik 17 % ost över. In i ugnen i ca 30-40 min, till pastan är mjuk och osten fått färg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.