Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vesnas kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här rätten är superlätt att göra och blir hur god som helst. Den tar lite tid i ugnen, men förberedelserna går på ett nafs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklinginnerfiléerna i en djup ugnsfast form. Det går att tillaga dem djupfrysta eller tinade.
  2. Blanda samman övriga ingredienser i en skål. Ta soltorkade tomater, oliver och vitlöksklyftor efter egen smak. Jag brukar ta ungefär en halv burk (när burken är på ca 300g) av vardera.
  3. Häll blandningen över kycklingen och sätt in i ugnen i ca 40 minuter, något längre tid behövs om filéerna är frysta.
  4. Servera med ris och en fräsch sallad!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kiwa60 23 augusti 2011

    Tack för receptet, var helt nollställd vad jag skulle hitta på. Jag hade alla ingredienser hemma så jag köpte det direkt....mycket gott och lättlagat

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.