Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vikingagryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En gryta som passar både till fest och vardag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen tillsammans med potatisen. Dela köttet i lagom stora grytbitar och krydda med dragon, dill, salt och peppar. Bryn med smör i stekpanna.
  2. När potatisen är ungefär halvkokt och endast hälften av buljongen finns kvar, skiva moroten och löken och lägg i tillsammans med de krossade tomaterna, crème fraiche och senapen. Lägg sedan i köttet och låt bubbla under lock.
  3. När potatisen och morötterna är mjuka är rätten klar att serveras.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.