Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vikingastek

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En rejäl måltid som passar både stora och små.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 250 grader. Smörj en långpanna och lägg i köttet. Krydda med salt och peppar. Skiva lökarna och lägg runt och ovanpå köttet tillsammans med svampen. Lägg i kryddorna och häll sedan försiktigt i buljongen och ölet. Låt koka i ugnen tills köttet endast är blodigt i mitten. Lägg i potatisen och morötterna och låt allting stå i ugnen i ca 20 minuter eller tills potatisen är mjuk och köttet vällagat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.