Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viktors potatisgratäng

(2 kommentarer)  
Skriv ut

God till lammkotletter eller rökt lammstek...god till de flesta kötträtter...gott alternativ på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skala och skiva potatis, vitlök och schalottenlök.
  3. Koka upp mjölk och grädde. Lägg i potatis, lök och lagerblad. Salta och peppra.
  4. Koka potatisen mjuk och låt den svalna något. Lägg blandningen i en ugnssäker form. Klicka över crème fraiche.
  5. Gratinera i mitten av ugnen, ca 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imminn 12 februari 2010

    Hej! Jag undrar om du lägger på eller i osten och rosmarinen? Detta låter väldigt gott och jag återkommer med bedömningen. Jag ska göra den till helgen. MVH//Imminn

  • MrsC 12 februari 2010

    Arla Köket crème fraiche gourmet getost,honung,rosmarin = http://www3.arla.se/Default____17800.aspx?SelectedMenuItem=31424 Hälsningar Pia :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.