Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viktväktarköttgryta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

En mycket god köttgryta som ska kokas länge. Löken kokas sönder och gör grytan tjockare och köttet faller sönder i munnen. Helt underbart god och mycket nyttig, viktväktarvänlig då den innehåller mycket lite fett, nyttigt kött (duoval) och i övrigt 0 points produkter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i så stora bitar du önskar. Bryn sedan köttet i oljan och lägg dem sedan i en stor, vid gryta. Skala och klyfta löken, skala och skär morötterna i så stora bitar du önskar.
  2. Lägg allt i grytan tillsammans med köttet och häll i de krossade tomaterna, vitpepparn och buljongtärningarna.
  3. Koka upp och låt sedan puttra på låg värme i ca 4 timmar, tills löken är sönderkokt, köttet faller isär och morötterna är smått sönderkokta.

Kommentarer (3)

  • mammis 5 oktober 2011

    Grymt god..ville inte sluta äta toppbetyg

  • greasyheart 29 maj 2012

    Mums! Fantastiskt god. Rekommenderas verkligen!

  • ingeborg56 30 mars 2015

    Gott,gott! La till lite timjan och en vitlök i halvor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.