Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryska köttfärsen viktväktarna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Våga prova denna annorlunda kombination av ingredienser som rödbeta i köttfärs och kapris i yoghurt. 4 per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Stek köttfärsen grynig i margarinet. Lägg i löken, låt den fräsa med en stund. Smaksätt med salt, peppar, timjan och soja.
  2. Lägg hackad gurka i mitten över färsen och sedan hackade rödbetor runt om. Hetta upp rätten försiktigt.
  3. Blanda kapris i yoghurten och servera såsen, kokt potatis och en fräsch sallad till köttfärsen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Zapphod 4 maj 2013

    Tips... riv färska rödbetor istället (grova sidan)... Låt koka typ 20 min m färsen, gärna med en köttbuljongtärning). Krydda med svartpeppar o salt. O glöm för jösse namn inte saltgurkan vid upplägg! ;-) Jag tar tacksamt emot tipset om kapris i Smetanan, ska prova det ikväll! /Bosse

  • bjboman 11 juli 2014

    Denna köttfärsrätt är supergod, vi har den i en av Viktväktarnas kokböcker och vi rekomenderar rätten varmt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.