Poängvärde per portion: 5
Instruktioner
- Lägg kycklingfiléerna i en skål och droppa över pressad citron. Blanda ut 1/2 paket saffran med 1 msk hett vatten och pensla köttet.
- Blanda lättyoghurt, pressad vitlök, kummin, koriander, ingefära och cayennepeppar till en marinad. Häll marinaden över kycklingen och ställ i kylen 5-6 timmar.
- Skrapa av marinaden. Pensla en form och filéer med en blandning av flytande margarin, 1/2 paket saffran och 1 tsk salt. Stek i 200 grader i mitten av ugnen ca 30 minuter.
- Gör en sås av lättmajonnäs, matlagningsyoghurt, hackad timjan, salt och peppar. Servera med ris och en sallad med cocktailtomater, strimlad rödlök och färsk koriander samt såsen.
Publicerat den
9 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar