- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Rustik och färgstark gryta med hetta
för alla cowboys och cowgirls i sverige.
Instruktioner
- Skär köttet i 2 cm stora tärningar.bryn dem i smör eller olja tills köttet fått fin färg.
- Skala och hacka lök och vitlök.Kärna ur chilin och skär i strimlor.Låt det bryna med köttet i någon minut.
- Tillsätt buljongen.Koka köttet tills det känns mört,30-40 minuter.
- Kärna ur paprikorna och skär i bitar.Skär tomater och purjolök i mindre bitar.Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av.Blanda ner alltihop i grytan.
Koka ytterligare några minuter.
- Smaka av med salt och peppar.Red med maizena utrört i vatten.
- Servera gärna med nybakat bröd.
Publicerat den
6 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar