Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vilda biffar med kantarellsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det blir en "vild" smak på biffarna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, kryddor, öl, finhackad persilja och sist potatismjöl. Forma färsen till små biffar och stek dom i Milda flytande margarin, ca 3 minuter på varje sida. När biffarna är klara, lägg över dom på ett fat.
  2. Kantarellsås: Låt svampen rinna av ordentligt och skär den sedan i stora bitar. Fräs kantarellerna i en stekpanna i Milda flytande margarin.
  3. Strö över de krossade enbären och dofta över vetemjöl. Rör om ordentligt.
  4. Späd med Milda Mat, vatten och rödvin. Låt puttra i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg ner biffarna i kantarellsåsen och låt det hela små puttra 4-5 minuter på svag värme.
  6. Servera med klyftpotatis, rönnbärsgelé och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.