Det blir en "vild" smak på biffarna!
Instruktioner
- Blanda färsen med ägg, kryddor, öl, finhackad persilja och sist potatismjöl.
Forma färsen till små biffar och stek dom i Milda flytande margarin, ca 3 minuter på varje sida. När biffarna är klara, lägg över dom på ett fat.
- Kantarellsås: Låt svampen rinna av ordentligt och skär den sedan i stora bitar. Fräs kantarellerna i en stekpanna i Milda flytande margarin.
- Strö över de krossade enbären och dofta över vetemjöl. Rör om ordentligt.
- Späd med Milda Mat, vatten och rödvin. Låt puttra i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg ner biffarna i kantarellsåsen och låt det hela små puttra 4-5 minuter på svag värme.
- Servera med klyftpotatis, rönnbärsgelé och en fräsch sallad.
Publicerat den
27 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar