Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vildand honungsmarinerad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden, rör om så honungen löser sig. Änderna ansas och styckas, blanda med marinaden och låt marinera 1 dygn. Ta upp köttbitarna och och torka av dem, bryn dem fint runt om. Sila marinaden och ös den över köttet, låt alltsammans småputtra tills köttet är klart, ca 20 minuter.
  2. Red av såsen med mjöl och eventuellt lite mjölk, smaka av med svart vinbärssaft.
  3. Serveras med kokt ris och gula vaxbönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.