Vildsvin färs recept

Laddar...
Din sökning gav 39 träffar
Mina viltfärsbiffar med en touch ..

Jag brukar göra biffarna på antingen vildsvin eller rådjursfärs. Men det går att göra på den färs man föredrar eller har hemma. Biffarna är goda både varma och kalla! De funkar utmärkt att ha som ..


Gunillas vildsvinsgryta med ölkor..

En enkel och mycket lättlagad färsgryta där du får användning av vildsvinsfärsen som ligger i frysen. Går naturligtvis bra att tillaga med vanlig nötfärs istället. Jag har provat bådadera och man känn..


Färsrullader i svampsås

Jättegoda och enkla att göra. Jag gör alltid dubbel sats och fryser till en middag till. Nötfärs i receptet men jag har gjort på både älg och vildsvin och det blir bra.


Gunillas vildsvinsrulle

En matig och god söndagsrulle som räcker till många. Ibland lägger jag potatisskivor runt om mot slutet så får jag en allt-i-ett rätt.


Älg och vildsvinsjärpar

Att blanda älgfärs med vildsvinsfärs blir väldigt gott. Här även med spiralmakaroner i smeten. En rätt som du endast behöver ha en sallad till. Det blir ca 28 st järpar av denna sats beroende på storl..


Viltfärsbiffar el naturell eller ..

Färsbiffar går ju att variera i det oändliga bara man har ett bra grundrecept och lite fantasi. Min svärfar har alltid kokt kall pressad potatis i sin smet, medan jag oftast har ströbröd i min, oc..


Vildsvinsbiffar

Alla tycker om dessa även dom som inte är förtjusta i viltkött så det är tacksamt eftersom vi bjuder mest på viltkött hemma hos oss.
Ciderbräserad vildsvinsstek med äppelrösti och svartvinbärssky
Ciderbräserad vildsvinsstek med ä..

Ciderbräserad vildsvinsstek Lägg rotfrukter i botten på en ugnsfast form. Krydda steken med salt och peppar, lägg den ovanpå rotfrukterna och sätt in i ugn på 165 °C. Efter tio minuter, slå på cider..Vildsvinsstek med potatis
Vildsvinsstek med potatis

Det här receptet är hämtat ur en bok som heter "Drömmen om Toscana" av Annica Triberg. Den handlar om den svenskägda vingården Terreno i Toscana. Där står ofta vildsvin på menyn eftersom man jagar dem..


Vildsvinsrygg med paprika och sås på svarta oliver
Vildsvinsrygg med paprika och sås..

1. Blanda samman marinaden, lägg i köttet och låt det ligga över natten. När det sedan är dags att laga till köttet tar du upp det, saltar, pepprar och grillar. Gör så här med fonden: 1. Medan köt..

Köttfärsröra med dijontouch
Köttfärsröra med dijontouch

En snabb men lite lyxigare vardagsrätt, tycker jag i alla fall! :O) Godast blir rätten, dock, med vildsvins- eller hjortfärs. Persiljan gifter sig med dijonen's speciella arom och nudlarna balanserar ..