Vildsvinsfärsbiffar

Lättlagade biffar med en tydlig smak av vilt. Serveras lämpligen med rotsaker som rostats i ugn, gräddsås, svartvinbärsgelé och en fräsch sallad.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: biff
Vildsvinsfärsbiffar
Källa: Egentagen bild
Uppladdad av: stockholmskakan
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

500-600 g vildsvinsfärs
1 liten gul lök
1 ägg
1 msk matlagningsgrädde
1 krm muskotnöt, finmald
Salt
Nymalen svartpeppar

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
14553
Sparat:
75

Gör så här

Hacka löken fint och fräs den genomskinlig i lite smör. Blanda färsen med ägg, kryddor och matlagningsgrädde. Tillsätt den stekta löken och blanda smeten ordentligt.

Forma 9-10 biffar (ca 8 cm i diameter och 1,5 cm tjocka) och stek dessa i smör. Låt dem steka ungefär 2-3 minuter på varje sida.

Servera dem ordentligt varma, gärna tillsammans med rotsaker och grönsaker som ungsrostats, en god gräddsås, någon gelé och en fräsch sallad.

LIKNANDE RECEPT

Vildsvinsfärsbi
av bribe1
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.