Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vildsvinsstek med parmaskinka & färska örter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Mycket lätt men otroligt god stek.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka örterna grovt. Salta och peppra köttet. Vik skinkan runt köttet med örterna innanför. Bryn i stekpanna och låt gå i 125 grader tills köttet kommer upp i 59 grader ta ut och vila i 5-10 min. Gott att göra en balsamvinäger till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.