Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltburgare med västerbottenost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Läcker smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda färsen med ägg. Krydda med salt och peppar. 3. Forma 8 tunna jämna "burgare" och lägg 1 tjock skiva ost mitt på 4 av dem. 4. Lägg den andra "burgaren" ovanpå. Forma till så att de sluter samman i kanterna och osten inte rinner ut. 5. Stek burgarna hatigt på båda sidor. Efterstek i ugnen i 8-10 minuter.
  2. Gör en sallad av grönsakerna och servera tillsammans med bröd.
  3. TIPS! Smaksätt gärna med tacokrydda eller viltkrydda t ex.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Reiko 7 november 2010

    Detta får bli dagens middag med älgfärsen i frysen! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.