Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skav på viltfärs

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En skavgryta på viltfärs (älg, rådjur, dov eller krondjur)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka eller riv morötterna fint, hacka löken och svampen, (typ kantareller, champinjoner, om man anväder konserv erad 100-200 g).
  2. Fräs morötterna i olja en stund, lägg sedan i lök och svamp som får fräsa klart. Fräs sedan bacon och färs och blanda i morötterna, lök och svamp.
  3. Tillsätt buljong, grädde och en klick chilisås och kryddor efter smak.
  4. Låt grytan få koka ihop. Serveras med pressad potatis och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.