Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltfärsbiff med mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och lätt att göra, och du kan blanda i annat roligt i färsen som oliver, bitar av chorizo eller soltorkad tomat, det blir nästan som en pizza.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna salamin och hälften av mozarellan, skiva resten och använd till gratinering. Blanda färsen med salami, mozzarella och parmesanost.Smaka av med salt, peppar och oregano.
  2. Forma 4 biffar och stek dem i några minuter på varje sida.
  3. Sätt ugnen på 150°. Skiva tomaterna. Pensla brödskivorna med olivolja och sätt in i ugnen i några minuter. Höj värmen till 175°.
  4. Lägg en skiva skinka på varje toast. Lägg på biffen, tomaterna och mozzarellaosten. Sätt in i ugnen igen ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.