Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltfärspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Man får passa på när det vilda är lite billigare och mer lättöverkomligt.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen i en stekpanna. Lägg åt sidan och bryn den hackade löken. Lägg tillbaka färsen, strö över mjölet, rör om så det blandas väl och häll på vattnet och fonden. Låt koka upp medan du har i den torkade svampen (jag använde trattkantareller, men det funkar med annan svamp också), enbären, sojan och pepparmixen. Rör ner crème fraichen. Låt koka ca 10 minuter. Tärna äpplet och ha i det i pannan tillsammans med tranbären och timjanet. Koka ca fem minuter till. Strö över persilja och servera. Eventuellt kan man tilsätta lite mer pepparrot. Smaken är ju olika.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.