Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltfärssås med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

I Love! Relativt snabbgjord!

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp en stekpanna med 1 msk av fettet och bryn färsen. Skala och hacka löken. Blanda ner i färsen och låt fräsa några minuter. Tag upp färsen ur stekpannan. Hetta upp pannan på nytt med resten av fettet. Fräs svampen och låt allt vattnet koka in. Blanda ner färsen i pannan med svampen och tillsätt messmör, grädde, buljong, rosépeppar och enbär. Låt såsen puttra en stund. Smaka av med salt. Servera till pasta eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.