Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltfalu

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med timjan och enbär i såsen får falukorvsgrytan en lätt viltsmak. Mustigt, gott och snabblagat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i stavar. Skala och skiva rödlöken, skölj och skiva purjon.
  2. Hetta upp smöret i en traktörpanna och fräs löken mjuk. Tillsätt korv och tomatpuré och låt fräsa en kort stund. Tillsätt övriga ingredienser, rör om och låt sjuda 10 minuter.
  3. Servera med kokt potatis (gärna i klyftor), kokt morot och broccoli.

Kommentarer (2)

  • Fijaffa 6 september 2009

    Mycket gott!

  • romas 4 oktober 2009

    Mycket god och enkel att göra. Det smakar fest till vardags. Min man som inte lagar mat så ofta, har redan lagat till viltfalu 2 ggr på kort tid. Den kommer jag att laga mer av. Vi använde vanlig kalvfond, för det var vad vi hade hemma för tillfället

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.