Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltfilé med kantarellsås

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Underbart smaskigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka kantarellerna och fräs dem i smör och låt vätskan koka in.Tillsätt löken som också hackats, låt den fräsa med lite. Salta och dra åt sidan.
  2. Skär köttet i skivor och salta och peppra, bryn i stekpannan.Ta upp skivorna. Vispa ner i pannan gin, vatten och buljongtärning samt crème fraiche eller grädde. Koka såsen och tillsätt kantarellerna. Lägg i köttskivorna och låt koka upp igen, smaka av.
  3. Servera med hasselbackspotatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.