Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta med bacon och lingon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gillar du renskav ska du absolut testa den här grytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp smör i en gjutjärnspanna. Fräs bacon, äpple och lök i 3-4 minuter. Rör i det halvtinade renskavet och sära på köttet så att det blir jämnt brynt.
  2. Rör i svampen och fräs ytterligare 3-4 minuter. Smaka av med salt och peppar. Rör i örterna, ketjap manis samt fonden.
  3. Tillsätt grädde och rör i lingonen. Låt småputtra i a 5-6 minuter. Smaka av och strö över persilja. Servera med kokt potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.