Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Viltskavsgryta, suveränt gott med färksa örter!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och fräs i stekpanna tillsammans med vitlöken i en klick smör, låt den bli mjuk men inte brun. Lägg upp på ett fat. Lägg i en klick smör & stek nu skaven tills det fått fin färg, tillsätt kryddorna utom den färska timjan, slå på vatten & löken samt vinbärsgelén. Låt småputtra någon minut & smaka av med grädden, salt & peppar. Lägg över färsk timjan över grytan före servering, jag gillar hela kvistar men det går också bra att bara riva av de små örtbladen. Servera till pressad potatis & färsk pasta eller direkt på en grov smörgås!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.