Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgryta med apelsin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En gryta även för de som är tveksamma till vilt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar. Bryn det i smör i en stekpanna. Lägg över i en gryta och strö över mjölet. Krydda med peppar och timjan.
  2. Häll på apelsinsaft, vinbärssaft, crème fraiche, kalvfond och soja. Låt grytan sjuda ca 1½ timma tills köttet känns mört.
  3. Strimla apelsinskalet och rör ner det i grytan på slutet.
  4. Garnera med apelsin och persilja. Servera med potatis och lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Aprilvader 9 november 2014

    Ett kanonrecept! Vi bjöd våra vänner på grytan igår och de ville alla ha receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.