Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgryta med kantareller

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

fick detta recept efter ett besök i norrland

Ingredienser

Instruktioner

skär köttet i tärningar skala och hacka löken bryn kött och lök i en gryta i lite matfett låt svampen rinna av spara spadet bryn svampen i resten av matfettet i en stekpanna tag upp svampen vispa ur stekpannan med svampspadet häll skyn i grytan krydda med salt peppar och enbär tillsätt grädden låt grytan sjuda under lock tills köttet är mört ca 1 timma tillsätt svampen smaksätt ev med mera kryddor om så behövs servera potatis kokta äpplehalvor med rönnbärsgelé och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.