Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgryta med lök och svamp

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Tar ca 1 h på spisen

Ingredienser

Instruktioner

Strimla fläsket och fräs i lite smör direkt i grytan. Bryn sedan köttet fint i omgångar i en stor panna och lägg över i grytan tillsammans med skalade lökar, kryddor och buljongtärningar. Koka ur panana med 5 dl vatten och häll över. Koka sakta under lock ca 40 min. Blanda då i svampen och låt grytan småputtra ytterligare ca 10 min. Smaka av med fond och red eventuellt skyn lite lätt simmig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.