Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgryta på Kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Vi älskar sås så därför tar vi dubbelt av allt i receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i 8 bitar. Stek/bryn dem i smör runt om Blanda Saften, Vatten, C Fraiche, Buljong, Enbär, Timjan och Soya i en vid gryta eller traktörpanna. Koka ihop. Lägg i kyckling och låt puttra ca 10-15 minuter (ev. längre om du har delar med ben) Garnera ev. med färsk timjan och vinbär. Servera med kokt potatis eller ris.
  2. Jag brukar ha även ha champinjor, morötter eller vad kylskåpet har att erbjuda för dagen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.