Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltköttbullar

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

viltköttbullar går inte av för hackor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörstek löken och koka sen in den med ölet och låt det svalna.
  2. Arbeta försiktigt ihop ägg, ströbröd, persilja och kryddor i färsen.
  3. Tillsätt den nu kalla löken.
  4. Blanda och rör färsen smidig. Rulla små köttbullar och lägg dem på ett fat och ställ i kylen för att vila 15-20 minuter.
  5. Gör en provköttbulle för att se att kryddningen är bra och att den håller ihop.
  6. Bryn köttbullarna i smör tills de får en jämn fin brun färg.
  7. Servera med kokt potatis, grönsaker, gelé eller lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.