Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltkorv och grönsakssalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En smakrik korv passar väldigt bra tillsammans med en tomatbaserad grönsakssalsa. Salsan går utmärkt att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla purjolök. Grovriv zucchini. Hetta upp olivolja i en kastrull, pressa i vitlök och tillsätt purjon och zucchinin. Fräs på medelhög värme i 3 minuter. Koka upp 3 liter vatten i en stor kastrull (till pastan). Halvera viltkorv på längden. Tillsätt plommontomater i kastrullen med grönsaker och krydda med cayennepeppar, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. Sjud i 10 minuter. Koka pasta. Smält smör i en stekpanna och stek korven på medelhög värme i 5 minuter/sida. Skölj solrosskott.
  2. Servera pastan med grönsakssalsan, viltkorven och solrosskotten

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.