Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltskav med messmör och kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hur gott som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skaven i strimlor medan den fortfarande är fryst.
  2. Bryn på medelhög värme i olja och smör. Lägg i löken och stek ytterligare någon minut.
  3. Tillsätt messmör, crème fraiche och vatten och koka ihop några minuter. Smaka av med soja, salt och peppar.
  4. Bryn kantarellerna i smör i het panna och häll svampen över skaven. Strö över persilja.
  5. Servera med pressad potatis och rårörda lingon

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.