Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta med kantareller

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En god renskavsgryta är aldrig fel, här med trattkantareller som ger härlig höstig smak!

Ingredienser

Instruktioner

Bryn renskaven tills den fått fin färg. Hacka löken + vitlöken fint och häll på, låt allt få bryna ihop! Häll på buljongen, kryddorna, vinbärsgelén, kantarellerna och creme fraichén. Låt allt småputtra ca 20 min. Red av grytan med maizenamjöl & smaka av med salt & peppar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Alvia 4 mars 2010

    Bjöd pojkvännen på denna rätt igår kväll, den uppskattades verkligen! Den får, av oss båda, en FEMMA!

  • missQ 20 mars 2011

    Vi åt detta för ett tag sedan och det uppskattades av alla (även 5-åringen). Dock hade jag inga enbär hemma så vi gjorde utan enbär och ev. är det mer barnvänligt. Ikväll blir det repris på denna rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.